Descriere si Prezentare SGuard

Sguard, lichid de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil.
Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita lucrari de intretinere suplimentare. Sguard protejeaza mediul si ofera soferilor un plus de siguranta.

//sguard.ro/wp-content/uploads/2017/12/flat-tire-76563_1280.jpg

Intariti anvelopele

Gropi, canale, sticlă, cuie şi nenumărate alte resturi. Drumul presărat cu pericole, cauzeaza perforări ce conduc la probleme şi costisitoare reparaţii.

Chiar şi fără o punctie, anvelopele pierd lunar in mod natural până la 0,2 bar sau mai mult, prin scurgerile de porozitate.  Presiunea scăzută => creste consumul de carburant, uzeaza prematur pneurile, ingreuneaza sofatul şi te expune la un risc mare de explozie.

Preventie sau Reparatie?

Chiar vrei să pierzi timp cu schimbarea rotii, cu dibuit prezoanele în timpul unei furtuni sau noaptea in padure, pe marginea unui drum periculos sau in mijlocul unui cartier rău famat?

De ce sa devii statistică?

Mii de accidente, raniri şi decese apar anual pe autostrăzi şi drumuri din cauza acestei neprevazute defecţiuni.

Actioneaza proactiv: protejaza-ti familia si anvelopele

În timp ce conduceţi, un strat protector de gel care conţine microfibre – acopera partea interioara de rulare a cauciucului. Acest strat protector face anvelopele practic impermeabile la pene. O singură aplicare de gel, va reduce, de asemeneni, scurgerile de porozitate care produc deflația în mod natural. Prin eliminarea scurgerilor de aer, menţinerea presiunii corespunzătoare, şi echilibrarea anvelopelor dumneavoastră, gelul va  îmbunătăţi eficienţa consumului de combustibil, anvelopele dumneavoastră vor rula la o temperatura mai mica iar durata lor de viata se va mari cu 25 % sau mai mult.

La o presiune cu doar 0,4bar mai mica, anvelopele se uzeaza mai rapid cu 38%.

Cum funcţionează sealantul?

În cazul în care in zona benzii de rulare anvelopa este înţepata de un obiect până la 6 mm în diametru, forţa centrifuga  generata de rotatia anvelopei impreuna cu presiunea aerului, forţeaza gelul in gaura, etanşand practic instantaneu.

Echilibrare continua

Gelul este special formulat pentru echilibrarea hidro dinamica, temperarea zgomotului si vibratiile drumului. Marele  lucru este ca gelul, va continua să se adapteze şi literalmente reechilibra anvelopele dumneavoastră pe intreaga lor durata legala de utilizare.  Păstraţi anvelopele echilibrate şi le prelungiti durata de viata.